Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]
Merhaba sevgili dostlarım.
Sitede bir farklılık olsun diye virus seviyesi ve yaşam puanı eklenmiştir. İkisininde nasıl kullanıldığını anlatmak için bu konuyu açmış bulunuyorum.
VİRÜS SEVİYESİ KULLANIMI:Bu bölümün amacı siz siteye girmedikçe virüse bulaşacaksınız. Bu sayede 0/10 'a kadar bi seviyeniz olacak. Eğer 10/10 olursanız forumdan men edileceksiniz. Virüs seviyenizin yükselmesini istemiyorsanız foruma mesaj veya girmekle işi halledebilirsiniz.
YAŞAM PUANI:Bunun amacıda , yaptığınız hatalar. Örneğin forumdaki bir kuralı ihlal ettiniz. 50/50 olan yaşam puanınız 45/50'ye düşecektir.Her hata bir 5 puan kaybetmenizi sağlar.
Merak ettiğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim.
Konuyu kilitlemiyorum.
Hayırlı olsun..
Sitede bir farklılık olsun diye virus seviyesi ve yaşam puanı eklenmiştir. İkisininde nasıl kullanıldığını anlatmak için bu konuyu açmış bulunuyorum.
VİRÜS SEVİYESİ KULLANIMI:Bu bölümün amacı siz siteye girmedikçe virüse bulaşacaksınız. Bu sayede 0/10 'a kadar bi seviyeniz olacak. Eğer 10/10 olursanız forumdan men edileceksiniz. Virüs seviyenizin yükselmesini istemiyorsanız foruma mesaj veya girmekle işi halledebilirsiniz.
YAŞAM PUANI:Bunun amacıda , yaptığınız hatalar. Örneğin forumdaki bir kuralı ihlal ettiniz. 50/50 olan yaşam puanınız 45/50'ye düşecektir.Her hata bir 5 puan kaybetmenizi sağlar.
Merak ettiğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim.
Konuyu kilitlemiyorum.
Hayırlı olsun..
Raw~- Admin
Kişisel
Virüs Seviyesi:
(0/10)
Yaşam Puanı:
(50/50)
Geri: Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]
İyi olmuş. Ben pek giremiyorum.Umarım zombi olmam
Sheva134- Üye
Kişisel
Virüs Seviyesi:
(0/10)
Yaşam Puanı:
(50/50)
Bence bir rütbe eklemeliydiniz.Her rütbede ilerlerdik. Rookie-Professional-Veteran gibi. Seviye atlama gibi bişey. Tabi bu yaptığınızda gayet iyi olmuş.
Sherry Birkin- Üye
Kişisel
Virüs Seviyesi:
(0/10)
Yaşam Puanı:
(50/50)
Bunu daha sonra ekleyebiliriz Bence.Sherry Birkin demiş ki:Bence bir rütbe eklemeliydiniz.Her rütbede ilerlerdik. Rookie-Professional-Veteran gibi. Seviye atlama gibi bişey. Tabi bu yaptığınızda gayet iyi olmuş.
Hayır olmazsın talimat verirsen siteye.Sheva124 demiş ki:İyi olmuş. Ben pek giremiyorum.Umarım zombi olmam
Raw~- Admin
Kişisel
Virüs Seviyesi:
(0/10)
Yaşam Puanı:
(50/50)
1 sayfadaki 1 sayfası