Resident Evil TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]

3 posters

Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]

Mesaj tarafından Raw~ Cuma Ekim 26, 2012 4:38 pm

Merhaba sevgili dostlarım.
Sitede bir farklılık olsun diye virus seviyesi ve yaşam puanı eklenmiştir. İkisininde nasıl kullanıldığını anlatmak için bu konuyu açmış bulunuyorum.

VİRÜS SEVİYESİ KULLANIMI:Bu bölümün amacı siz siteye girmedikçe virüse bulaşacaksınız. Bu sayede 0/10 'a kadar bi seviyeniz olacak. Eğer 10/10 olursanız forumdan men edileceksiniz. Virüs seviyenizin yükselmesini istemiyorsanız foruma mesaj veya girmekle işi halledebilirsiniz.

YAŞAM PUANI:Bunun amacıda , yaptığınız hatalar. Örneğin forumdaki bir kuralı ihlal ettiniz. 50/50 olan yaşam puanınız 45/50'ye düşecektir.Her hata bir 5 puan kaybetmenizi sağlar.

Merak ettiğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim.
Konuyu kilitlemiyorum.
Hayırlı olsun..
Raw~
Raw~
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 213

Kişisel
Virüs Seviyesi:
Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Left_bar_bleue0/10Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty_bar_bleue  (0/10)
Yaşam Puanı:
Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Left_bar_bleue50/50Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty_bar_bleue  (50/50)

https://residenteviltr.yetkin-forum.com

Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty Geri: Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]

Mesaj tarafından Sheva134 Cuma Ekim 26, 2012 4:41 pm

İyi olmuş. Ben pek giremiyorum.Umarım zombi olmam Sad
Sheva134
Sheva134
Üye
Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 22

Kişisel
Virüs Seviyesi:
Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Left_bar_bleue0/10Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty_bar_bleue  (0/10)
Yaşam Puanı:
Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Left_bar_bleue50/50Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty_bar_bleue  (50/50)

Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!] Empty Geri: Virüs Ve Yaşam Puanı Sistemi [YENİ!]

Mesaj tarafından Sherry Birkin Cuma Ekim 26, 2012 4:44 pm

Bence bir rütbe eklemeliydiniz.Her rütbede ilerlerdik. Rookie-Professional-Veteran gibi. Seviye atlama gibi bişey. Tabi bu yaptığınızda gayet iyi olmuş.
Sherry Birkin
Sherry Birkin
Üye
Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 26

Kişisel
Virüs Seviyesi:
Yaşam Puanı:

Mesaj tarafından Raw~ Cuma Ekim 26, 2012 4:52 pm

Sherry Birkin demiş ki:Bence bir rütbe eklemeliydiniz.Her rütbede ilerlerdik. Rookie-Professional-Veteran gibi. Seviye atlama gibi bişey. Tabi bu yaptığınızda gayet iyi olmuş.
Bunu daha sonra ekleyebiliriz Bence.

Sheva124 demiş ki:İyi olmuş. Ben pek giremiyorum.Umarım zombi olmam
Hayır olmazsın talimat verirsen siteye.
Raw~
Raw~
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 213

Kişisel
Virüs Seviyesi:
Yaşam Puanı:

https://residenteviltr.yetkin-forum.com